Konferencefilm

En kort og fængende videoreportage er et effektivt værktøj til vidensdeling i jeres organisation.

På ganske få minutter får hver enkelt ansat et klart overblik over hovedpointerne fra en workshop, konference eller et seminar, uanset om det drejer som om nye begreber, arbejdsmetoder eller noget helt tredje.
For de fleste organisationer er det umuligt at samle alle ansatte fysisk, men en videoreportage sikrer, at alle får del i jeres fælles arrangementer og høster vigtig viden i kraft af facts, interviews og kommentarer. Alt er samlet i en højkvalitets videofilm, som alle kan se f.eks. via jeres hjemmeside.

Video er et utroligt effektivt redskab til at få budskaber ud til alle medarbejdere. Og det sikrer jer mod mytedannelse omkring, hvad der foregår på de interne konferencer og workshops. En videoreportage fra jeres konferencer, seminarer m.v. er ikke blot effektiv videndeling, men slet og ret også god virksomhedskommunikation, der skaber gennemsigtighed i hele organisationen omkring nye projekter og udviklingstiltag.

Lad en kort videofilm overtage det krævende arbejde med at sikre, at alle medarbejdere bliver informeret om, hvad der foregik på jeres seneste seminar. Erfarne tv-kræfter sørger for, at hovedkonklusioner og essentielle fakta, udtalelser og kommentarer bliver leveret i et kort, præcist og seværdigt videoindslag. Læg filmen på YouTube eller jeres hjemmeside og send et link til alle medarbejdere.

Se eksempler på konferencefilm herunder.

 • RoboTool A/S – HI13

  RoboTool A/S – HI13

  Fra HI 13 – industrimessen i Messecenter Herning. Interview med RoboTools direktør Leif Thomsen.

  Læs mere

 • Maribo Medico maler med billedkunstneren Tom Krøjer

  Maribo Medico maler med billedkunstneren

  I forbindelse med en søvnkonference, som blev afholdt af Maribo Medico, skulle deltagerne male sammen med billedkunstneren Tom Krøjer. Denne…

  Læs mere