Hvad har du brug for?

Vi leverer mange forskellige grafiske materialer til præsentation af virksomheder, produkter og projekter.
Vores kunder er private virksomheder og kommuner i hele landet. Nederst på siden kan du finde link til vores referencer. Vi har gennem tiden arbejdet for virksomheder i alle størrelser.

Her på siden kan du finde inspiration og se eksempler på de præsentationsmaterialer, vi har leveret til vores kunder. Ofte leverer vi hele projektet, som eksempelvis kan være en ny webside med visuel identitet, tekster, cms-system, grafisk design, interviews, fotos og film.

Du er velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende dialog om dit projekt. Vi er gerne med i processen fra de første tanker om et nyt tiltag – og indtil det skal offentliggøres. Vi er vant til at arbejde fortroligt med opgaver af hensyn til konkurrencesituationen hos vores kunder. Har du spørgsmål eller ønsker du sparring på dit kommende projekt, så tøv ikke med at ringe eller sende en mail.

Har du brug for grafisk produktion?
Vi har eksempelvis leveret brochurer, messestande, bøger, plakater, roll-up-bannere, salgsmapper, visuelle identeter til virksomheder og projekter, visitkort, brevpapir, kuverter og grafik til film.

Hvis du overvejer at udsende et nyhedsbrev på email, så læs mere her. Måske overvejer du en ny brochure eller webside til virksomheden – så tag et kig her. Vi kan også udarbejde materiale (eksempelvis brochure og film) som kan præsentere dine referenceprojekter.

 

Herunder kan du se, hvem vi har udført opgaver for.

Referencer – kommunikation
Referencer – grafisk produktion
Referencer – film og foto