Hvad har du brug for?

Vi leverer en bred palette af kommunikationsmaterialer til præsentation af virksomheder, produkter og projekter.
Vores kunder er private virksomheder og kommuner i hele landet. Nederst på siden kan du finde link til vores referencer. Vi har gennem tiden arbejdet for virksomheder i alle størrelser.

Her på siden kan du finde inspiration og se eksempler på de præsentationsmaterialer, vi har leveret til vores kunder. Ofte leverer vi hele projektet, som eksempelvis kan være en ny webside med visuel identitet, tekster, cms-system, grafisk design, interviews, fotos og film.

Du er velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende dialog om dit projekt. Vi er gerne med i processen fra de første tanker om et nyt tiltag – og indtil det skal offentliggøres. Vi er vant til at arbejde fortroligt med opgaver af hensyn til konkurrencesituationen hos vores kunder. Har du spørgsmål eller ønsker du sparring på dit kommende projekt, så tøv ikke med at ringe eller sende en mail.

Har du brug for klar kommunikation?
Kommunikation handler eksempelvis om teksten i din brochure, på din webside, i dit nyhedsbrev, din powerpoint-præsentation eller den professionelle indtaling på din film. Det tager tid at skrive gode tekster – og måske vil du hellere bruge tiden i din virksomhed på at finde flere kunder og løse konkrete opgaver. Vi skriver gerne indholdet for dig, og vi gør det på baggrund af et interview, hvor du fortæller om virksomheden og projekterne.

Hvis du overvejer at udsende et nyhedsbrev på email, så læs mere her. Måske overvejer du en ny brochure eller webside til virksomheden – så tag et kig her. Vi kan også udarbejde materiale (eksempelvis brochure og film) som kan præsentere dine referenceprojekter.

 

Herunder kan du se, hvem vi har udført opgaver for.

Referencer – kommunikation
Referencer – grafisk produktion
Referencer – film og foto